Glavni Komemorativni Skup u New Yorku 11. jula

Glavni Komemorativni Skup u New Yorku 11. jula

Kongres Bosnjaka Svijeta vas ovim putem obavjestava da nas je Koordinacioni Odbor za obiljezavanje Genocida u Srebrenici New York, izvjestio oko detalja i aktivnosti povodom organizacije ove visednevne komemoracije u New Yorku i ujedno pozvao da prisustvujete svim dole navedenim aktivnostima, a posebno Glavnom Komemorativnom Skupu 11. jula ispred UN-a u parku Dag Hammarskjold u 11 sati.

Ako zelite prisustvovati panel diskusijama 1. jula i 10 jula kao i dzumi u Ujedinjenim Narodima, potrebno je da dostavite Koordinacionom Odboru, svoje ime, afilijaciju i email adresu kako bi bili registrovani kod UN security i kako bi vam bio omogucen pristup zgradi Ujedinjenih Naroda. SVI KOJI NISU NA SPISKU NECE MOCI PRISUSTVOVATI OVIM AKTIVNOSTIMA. Vasa registracija je neophodna, najdalje do 1. jula 2015 godine, a saljite emailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

KBS Info

Kongres Bošnjaka Svijeta je nevladina organizacija osnovana 2011. god. Cilj Kongresa je osnaživanje države Bosne i Hercegovine kroz povratak prognanih te formiranje poslovne asocijacije privrednika iz BiH i dijaspore radi poslovne saradnje i otvaranja novih radnih mjesta.

Office Sarajevo